Levertijd en verzending


Wij doen ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die niet gepersonaliseerd zijn en op werkdagen vóór 17:00 worden besteld, proberen wij uiterlijk de volgende dag verzonden te hebben. Gepersonaliseerde items hebben een (mogelijk) langere levertijd. De schatting van deze levertijd staat bij het product vermeld. Mocht om wat voor reden dan ook deze levertijd niet worden gehaald, dan wordt je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht. Wanneer de bestelling is verzonden, krijg je hier altijd een bevestiging van.

Heb je bij het afrekenen per ongeluk een verkeerd bezorgadres opgegeven? Laat dit dan zo snel mogelijk weten via info@littleyalou.nl een berichtje via Instagram of via het contactformulier, zodat ik hopelijk de bestelling nog op tijd kan aanpassen.

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen. De verzendkosten bedragen €3,95 voor bestellingen in Nederland en België


Voor bestellingen boven de €75 zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland en België.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.