Retourneren


Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt, of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van gepersonaliseerde bestellingen. Deze kunnen niet retour worden gezonden, zoals mede benoemd bij het product en in de Algemene Voorwaarden.

Wij willen je vragen om je retourzending aan te melden via onderstaand formulier, zodat wij weten dat deze er aan komt en het retour zo snel mogelijk kan worden verwerkt. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten retour gestort. Heb je meerdere producten besteld, waarvan je een gedeelte niet retour stuurt en dus in je bezit houdt? Dan krijg je jouw orderbedrag exclusief de verzendkosten retour gestort. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor dat je altijd een bewijs van verzending hebt, mocht het pakket zoek raken.

Indien je een product retour stuurt, wordt gevraagd om het product met alle geleverde toebehoren in originele staat en in de originele verpakking retour te sturen. Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, kan er een waardevermindering van het product worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Voor vragen over het retourbeleid, kun je contact opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@littleyalou.nl.


Retourformulier